Atelier ColognePomélo Paradis parfum unisex

2×
Atelier Cologne Pomélo Paradis parfum unisex
Atelier Cologne Pomélo Paradis parfum unisex
Livrare gratuită
30 ml
292RON

În stoc | 973,33RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: ATC3985
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Parfum unisex. Fabricat în Franța. 92 % ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate.

Închideți ochii și lăsați-vă transportat în Italia, în Turcia sau pe insula Haiti, din Caraibe. În parfumul unisex Atelier Cologne Pomélo Paradis se ascunde un parfum de vară captivant, datorită căruia vă veți simți ca în țările exotice și însorite.

Fie vară, fie iarnă, parfumul Pomélo Paradis vă va umple viața cu raze de soare. Datorită compoziției sale unisex, este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

  • un parfum citric, cu nuanțe de fructe
  • unisex - pentru bărbați și femei
  • conține 15 % uleiuri aromatice de cea mai înaltă calitate

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu zemosul pomelo din însorita Florida. În inima acestui parfum se va dezvălui, treptat, nuanța mandarinelor proaspete din Italia. Baza parfumului, care persistă cel mai mult timp pe piele, este formată din vetiverul din Haiti și din dulcile boabe de ienupăr din Turcia. Toate aceste ingrediente se contopesc, pentru a crea un parfum senzual, parcă făcut pentru zilele de vară.

Povestea parfumului
Din denumirea parfumului Pomélo Paradis Atelier Cologne este deja clar că rolul principal este jucat de zemosul pomelo. Parfumul conține 92 % ingrediente naturale din surse regenerabile, aceasta fiind prioritatea brandului Atelier Cologne, pentru a nu dăuna mediului.

Compoziție completă

ALCOHOL DENAT., PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL (F.I.L. B218914/1). Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
pomelo
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
mandarina de Italia
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver haitian
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice