Treci la conținutul principal
Atelier Cologne
Atelier Cologne
Atelier Cologne
Atelier Cologne
Atelier Cologne
Dimensiune practică, potrivită pentru călătorii.
Ambalaj de călătorie
Note varf
limette
Note inima
cocos
Note baza
eucalipt
Grupe de parfumuricitrice
Dimensiunea ambalajuluiambalaj de călătorie (până la 100 ml)

Parfum unisex. Fabricat în Franța. 91 % ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate.

Imaginați-vă că vă aflați pe plaja visurilor dvs., la o petrecere surpriză. În aer se simt arome exotice, culorile strălucitoare vă hipnotizează mintea, iar razele de soare vă încălzesc nu doar pielea, ci și sufletul. Cu parfumul unisex Atelier Cologne Pacific Lime, vă veți simți de parcă v-ați afla pe coasta Oceanului Pacific.

Aroma de lămâie și de nucă de cocos a parfumului Pacific Lime Atelier Cologne este perfectă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În acest parfum se ascunde un amestec de nuanțe proaspete, dulci și lemnoase, care vor face ca fiecare zi a dvs. să strălucească.

  • un parfum citric, cu nucă de cocos
  • parfum unisex – ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei
  • conține 15 % uleiuri aromatice de cea mai înaltă calitate  

Compoziția parfumului
Mai întâi se vor dezvălui nuanțele citrice ale lămâii din însoritul Mexic. Apoi, va apărea treptat deliciosul extract de nucă de cocos din Filipine. Baza parfumului, care persistă cel mai mult timp pe piele, este formată din eucaliptul din China.

Povestea parfumului
Parfumul Pacific Lime Atelier Cologne conține 91 % ingrediente de origine naturală de cea mai înaltă calitate. Prioritatea brandului Atelier Cologne este să creeze parfumuri din ingrediente de calitate superioară, fără a împovăra mediul.