Albirea dinților

Cine nu isi dorește un zâmbet plin de strălucire similar vedetelor de la Hollywood care ne zâmbesc de pe coperțile revistelor? Albul perfect al dinților adăuga un plus de frumusețe, iar zâmbetul alb strălucitor a devenit sinonimul succesului. In cazul unei îngrijiri deficitare dinții capata o nuanța gălbuie spre gri, intre trebuie sa ținem cont si de faptul ca fiecare persoana are o culoare naturala diferita a dinților. In ultimii ani din ce in ce mai multa lume apelează la diferite metode de albire a dinților. Albirea dinților se face gradual folosind o varietate de paste sau geluri, produse care se concentrează pe straturile inferioare ale dinților, acționând direct asupra smaltului. Mai exista, de asemenea, metoda de albire cu laser; prețul este unul foarte ridicat datorita faptului ca trebuie repetate procedurile in funcție de gradul de alb al dinților tai. Cum sa alegi o metoda care ti se potrivește si care sa nu te lase fara bani? Este simplu: alege produsele profesionale de calitate superioara astfel incat sa obții rezultate vizibile chiar la tine acasă in mai puțin de 14 zile.
Pe notino.ro am extins catalogul, incluzând si produse pentru îngrijirea dinților. Astfel poți cumpăra online pasta de dinți, pasta de dinți pentru albire intensa(recomandata in special pentru fumători si consumatorii de cafea sau ceai negru), spray de gura si agenți speciali de albire pentru un zâmbet strălucitor.

beleni zubu

BlanX

Gama de albire de pe notino.ro include seria BlanX Extra White sub forma de pasta de dinti pentru albire intensiva sau creioane de albire cu extracte de licheni arctici, cunoscuti pentru efectele lor antibacteriene si de albire. Printre produse se numara si pasta BlanX Med, foarte eficienta in procesul de albire. Este un produs care conține de asemenea extract de licheni cu efecte calmante si de protecție. Acesta are in compoziție săruri micro silicat si de fluor speciale, care, ajuta in procesul de albire a dinților.
Oferta noastră include si apa de gura BlanX Moutwash pentru albire intensiva cat si alte tratamente.

Swissdent

Comercializam produsele brandului Swissdent, faimos pentru efectele sale. Pasta de dinti elvetiana pentru albire profesionala contine substante active care dizolva depunerile de pe suprafata smaltului dintilor. Spučasně are efecte puternice de regenerare si contine vitamina E. Aceasta nu irita smaltul dintilor sau gingiile. Dintre produsele marcii Swissdent poti incerca pasta de dinti Extreme Whitening Toothpaste, care datorita propritatilor sale de albire este deosebit de potrivita pentru fumatori sau de iubitorii de cafea.

Acesta contine enzime (bromelaina si papaina), care elimina usor placa. Acesta conţine, de asemenea, coenzima Q10 şi vitamina E, care se regenereaza si intareste gingiile. Eficienta, dar oferind o ingrijire delicata gama Swissdent garanteaza eliminarea petelor dar in acelasi timp sustine procesul de regenerare.
Pasta de dinti pentru albire, desi reprezinta un ajutor efectiv pentru a obtine un zambet radiant, trebuie aplicata cu reguralitate, este deosebit de important acest aspect, dar si sa o asociati cu alte produse pentru albire ale aceleiasi marci (ingredientele utilizate in fabricarea produselor unui brand sunt interdependente, de aceea este bine sa folosesti apa de gura, pasta de dinti si alte produse pentru albire de la aceeasi marca).
O ingrijire dentara profesionala va asigura cele mai bune rezultate, astfel incat sa poti incepe fiecare noua zi cu un zambet larg pe fata ta.