ARTDECOGel Cream for Brow Long Wear Waterproof pomadă pentru sprâncene rezistent la apa

1×
ARTDECO Gel Cream for Brow Long Wear Waterproof pomadă pentru sprâncene rezistent la apa
ARTDECO Gel Cream for Brow Long Wear Waterproof pomadă pentru sprâncene rezistent la apa
Economisiți
53RON

Economisiți 35%
culoare 285.18 Walnut 5 g
34RON

În stoc | 680,00RON / 100 g, incl. TVA | Cod: ART3224
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine duminică 23.01.2022

Pomada pentru sprâncene rezistentă la apă Artdeco Scandalous Eyes Perfect Brow conferă sprâncenelor o culoare mai intensă și un aspect mai plin, fixându-le forma pe tot parcursul zilei.

Caracteristici:

  • textura cerată fixează perfect forma sprâncenelor și le conferă luciu
  • colorează firele sprâncenelor, cu nuanțe intense și naturale
  • formula rezistentă la apă asigură o persistență de lungă durată

Mod de aplicare:
Se aplică cu periuța de sprâncene. Definește forma sprâncenelor și completează spațiile dintre fire, pentru un aspect natural plin și dens.

Caracteristici

Culoare
maro
Efect
rezistent la apă, rezistent
Culoare
castaniu închis

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.