ARTDECOBeauty Box Trio casetă magnetică pentru fardurile de ochi, de obraz și cremă de acoperire

ARTDECO Beauty Box Trio casetă magnetică pentru fardurile de ochi, de obraz și cremă de acoperire
ARTDECO Beauty Box Trio casetă magnetică pentru fardurile de ochi, de obraz și cremă de acoperire
Economisiți
43RON

Economisiți 30%
5152
30RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 30,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: ART1644
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Trusa de cosmetice de lux de la Artedco Beauty Box Trio, este o alegere potrivita pentru a avea fardurile preferate mereu la indemana. Trusa contine magneti de sustinere. In Art Deco Beauty Box Trio incap cu usurinta trei farduri de ochi si aplicatorul sau un fard de obraz si aplicatorul. Astfel va puteti selecta fardurile in dependenta de necesitatile si preferintele Dvs. Trusa deseamnea  include o oglinda, ceea ce o face idispensabila pentru calatorii. Fiecare fard se achizitioneaza separat.

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.