Artdeco Beauty Box Trio

Artdeco Beauty Box Trio
Artdeco Beauty Box Trio
Artdeco Beauty Box Trio
Artdeco Beauty Box Trio
5152
38RON

Cod: ART1644 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.05.2019
Ridicare personală
luni 27.05.2019
Artdeco Beauty Box Trio
5152 | 38RON

Descriere cosmetice Artdeco Beauty Box Trio

Trusa de cosmetice de lux de la Artedco Beauty Box Trio, este o alegere potrivita pentru a avea fardurile preferate mereu la indemana. Trusa contine magneti de sustinere. In Art Deco Beauty Box Trio incap cu usurinta trei farduri de ochi si aplicatorul sau un fard de obraz si aplicatorul. Astfel va puteti selecta fardurile in dependenta de necesitatile si preferintele Dvs. Trusa deseamnea  include o oglinda, ceea ce o face idispensabila pentru calatorii. Fiecare fard se achizitioneaza separat.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.