ARTDECOBeauty Box Quattro casetă magnetică pentru fardurile de ochi, de obraz și cremă de acoperire

ARTDECO Beauty Box Quattro casetă magnetică pentru fardurile de ochi, de obraz și cremă de acoperire
ARTDECO Beauty Box Quattro casetă magnetică pentru fardurile de ochi, de obraz și cremă de acoperire
Economisiți
48RON

Economisiți 29%
5140
34RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 34,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: ART1655
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Descriere:
Trusa de cosmetice de lux de la Artdeco Beauty Box Quattro, este destinata pentru a pastra cosmetica decorativa, potrivit preferintelor tale de moment. Datorita sistemului special din magneti, cosmeticele nu vor cadea din trusa. Caseta  magnetica pentru cosmetice, Artdeco Beauty Box Quattro ofera  o mare flexibilitate prin posibilitatea de  a combina.  In trusa de cosmetice incap cu surinta 4 farduri de ochi si un aplicator, sau 1 fard de ochi si 1 fard de obraz, sau 2 corectoare. Alegerea este a ta. Trusa deseamnea  include o oglinda, ceea ce o face idispensabila pentru calatorii. Fiecare fard se achizitioneaza separat.

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.