Ariana GrandeAri by Ariana Grande exfoliant de corp, cu cafea

2×
Ariana Grande Ari by Ariana Grande exfoliant de corp, cu cafea
Ariana Grande Ari by Ariana Grande exfoliant de corp, cu cafea
150 g

Cod: AGR01005 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Ariana Grande Ari by Ariana Grande
Compoziție

Înconjurați-vă cu arome luxoase și în baie, în timpul ritualurilor dvs. matinale sau de seară. Produsul pentru îngrijirea corpului Ariana Grande Ari by Ariana Grande vă încântă simțurile și vă parfumează pielea cu parfumul preferat.

Caracteristici:

  • face plăcere oricărei femei
  • este cadoul perfect, mai ales dacă îl oferiți împreună cu parfumul

Compoziție

Consistență
gel

Despre brand Ariana Grande

Faimoasa actriță și cântăreață Ariana Grande lansează propriul brand de parfumuri, care sunt exact ca renumita divă pop – fermecătoare, jucăușe și energice.

Ariana Grande s-a dedicat muzicii și actoriei încă din copilărie, când a obținut roluri în numeroase seriale și musicaluri. Cariera sa de vedetă a început în anul 2013, când piesa „The Way“, de pe albumul său de debut Yours Truly a devenit un hit de Top 10. În prezent, Ariana Grande are o serie de hituri de mare succes, este una dintre cele mai influente vedete americane și se bucură de admirația a milioane de fani.

În anul 2015, cântăreața a pătruns și în lumea parfumurilor, prima sa creație fiind Ari by Ariana Grande – o apă de parfum dulce, cu o compoziție de flori și fructe. Un an mai târziu, și-a făcut apariția parfumul Ariana Grande Sweet Like Candy, care răsfață simțurile cu note de frișcă, de marshmallow (bezea) și de vanilie. Merită menționat și parfumul Ariana Grande Cloud, care se distinge prin arome delicioase: praline, cocos, note florale și fructe zemoase. Seturile cadou, care conțin parfumuri Ariana Grande și produse cosmetice pentru corp, sunt preferatele fanelor renumitei cântărețe.

Parfumurile Ariana Grande vă transformă în cea mai remarcabilă vedetă a serii. Sunteți pregătită pentru strălucirea reflectoarelor?

Rating Ariana Grande Ari by Ariana Grande1