Treci la conținutul principal

Ariana Grande

Despre brandul

Megastarul pop, actrița și cântăreața americană Ariana Grande își lansează propria colecție de parfumuri care sunt exact ca ea – pline de farmec, jucăușe și energice. Această colecție de ape de parfum reflectă energia și pofta de viață a acestei dive pop și vă va atrage instantaneu într-o lume a viselor devenite realitate și a posibilităților nelimitate. 

 

Fiecare apă de parfum se prezintă într-un flacon unic, inedit și cu un design jucăuș, care vă va încânta la fel de mult ca și parfumul în sine. 
În anul 2015, cântăreața și-a prezentat primul parfum, apa de parfum fructat-florală Ari by Ariana Grande. Un an mai târziu, a apărut apa de parfum Ariana Grande Sweet Like Candy. Anul 2017 a fost anul lansării parfumului Ariana Grande Moonlight. 
Apa de parfum Ariana Grande Cloud surprinde cu sticluța sa originală. În anul 2019, a fost lansată apa de parfum Ariana Grande Thank U Next, care surprinde cu note de vârf spumoase de pere albe și vibrează cu aroma dulce de zahăr macaron și mosc catifelat.
În anul 2021, Ariana prezintă cel de-al optulea parfum din gama Ariana Grande God Is A Woman, care încântă cu note suculente de pere proaspete, aroma seducătoare de petale de trandafir turcesc și note calde de vanilie și lemn de cedru. 
Fiecare fan fidel va fi încântat de setul cadou Ariana Grande, care include apa de parfum Ariana Grande și cosmetice de corp parfumate. Deveniți vedeta serii cu parfumurile unice și fiți gata pentru lumina reflectoarelor. La fel ca Ariana.

întregul text ascundeți textul