ArdellMagnetic Naked Lash set 426 (pentru gene) tip

Ardell Magnetic Naked Lash set 426 (pentru gene) tip
Ardell Magnetic Naked Lash set 426 (pentru gene) tip
Nou
set 426 (pentru gene) tip
86RON

  • Ardell Magnetic Naked Lash set 420 (pentru gene) tip
  • Ardell Magnetic Naked Lash set 421 (pentru gene) tip
  • Ardell Magnetic Naked Lash set 426 (pentru gene) tip
  • Ardell Magnetic Naked Lash set 424 (pentru gene) tip
În stoc | 86,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: ARD02823
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Doriți să dați machiajului dvs. o nouă dimensiune, care să vă facă să vă simțiți realmente unică? Genele false Ardell Magnetic Naked Lash adaugă privirii o profunzime maximă, iar ochii dvs. devin un magnet, care atrage privirile tuturor celor din jur.

Caracteristici

Tipuri de seturi
ambalaj economic

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.