Ardell LashGrip adeziv pentru gene false

7×
Ardell LashGrip adeziv pentru gene false
Ardell LashGrip adeziv pentru gene false
clar 7 g
22RON

314,29RON / 100 g, incl. TVA
Cod: ARD1972 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 06.08.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Ardell LashGrip

Doriți să fiți mereu sigură că genele false rezistă pe poziție, exact așa cum ar trebui? Adezivul pentru gene false Ardell LashGrip nu vă va dezamăgi. După uscare, devine complet invizibil și asigură genelor o fixare durabilă, orice s-ar întâmpla, ziua sau noaptea.

Caracteristici:

  • fixează genele false pe pleoapă
  • după uscare devine invizibil
  • rezistent și durabil
  • este ușor de aplicat

Mod de aplicare:
Aplicați pe baza genelor false o cantitate rezonabilă de adeziv și lipiți-o pe pleoapa de sus, cât mai aproape de rădăcinile propriilor gene. Apăsați câteva secunde și lăsați să se usuce.

Despre brand Ardell

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.  

Rating Ardell LashGrip7