ArdellIndividuals Combo Pack pachet cu gene fără noduri autoadezive

Ardell Individuals Combo Pack pachet cu gene fără noduri autoadezive
Ardell Individuals Combo Pack pachet cu gene fără noduri autoadezive
pachet cu gene fără noduri autoadezive
21RON

În stoc | 21,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: ARD02577
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Scoateți în evidență privirea și machiajul cu genele false individuale Ardell Individuals Combo Pack. Acestea oferă un aspect natural, un volum extrem și un efect dramatic. Cele 56 de grupuri de gene a câte 20 de fire fiecare vă permit să obțineți volumul dorit în funcție de preferințe, aplicarea lor fiind una ușoară chiar și pentru începători. Acestea nu incomodează și rezistă până la demachiere și îndepărtare.

Caracteristici:

  • fiecare grup individual de gene conține 20 de fire
  • oferă volum, alungire și un aspect natural
  • se aplică ușor și rapid
  • gene fără noduri
  • include 56 gene
  • vârfuri conice

Aplicare:
Scoateți genele cu ajutorul unei pensete. Introduceți capătul genelor în adeziv, ulterior aplicați cât mai aproape de linia naturală a genelor. Continuați procesul până la obținerea rezultatului dorit.

Sfat Notino:
În funcție de rezistența dorită, aplicați genele cu ajutorul adezivului Ardell Duo sau Ardell LashGrip.

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.