ArdellDouble Up pachet cu gene fără noduri autoadezive

Ardell Double Up pachet cu gene fără noduri autoadezive
Ardell Double Up pachet cu gene fără noduri autoadezive
27RON

În stoc | 27,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: ARD02547
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine duminică 23.01.2022

Oferiți-vă o privire drăgălașă, ca de păpușă. Genele adezive, sub formă de mănunchi și fără noduri, Ardell Double Up completează locurile subțiate, vă accentuează frumos ochii și arată absolut natural. Aplicarea nu creează probleme, o rezolvați simplu și rapid cu ajutorul unei pensete.

Caracteristici:

  • accentuează perfect ochii
  • creează o privire senzuală
  • mărește optic volumul genelor
  • completează locurile subțiate
  • asigură un aspect natural
  • aplicare ușoară și rapidă

Aplicare:
Folosind penseta, scoateți cu atenție un mănunchi de gene Ardell Double Up din pachet și plasați-le cu ajutorul adezivului peste linia naturală a genelor. Puteți aplica mai multe mănunchiuri, pentru a obține rezultatul dorit.

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.