Annick Goutal Petite Chérieeau de toilette pentru femei

Annick Goutal Petite Chérie eau de toilette pentru femei 100 ml
Annick Goutal Petite Chérie eau de toilette pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: ANG0104 | Acest produs este momentan indisponibil

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON vă puteți alege cadoul preferat în coșul de cumpărături. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Annick Goutal Petite Chérie
Compoziție

Annick Goutal Petite Cherie este un parfum unic pentru femei, ce emana o aura plina de armonie si caldura. Parfumul este simbolul perfect al feminitatii adevarate pure si tandre. Petite Cherie este un parfum de zi.

Parfumul Annick Goutal Petite Cherie este compus din tonuri delicate fructate si florale. Esentele delicioase de piersica se amesteca cu cele de para suculenta. Iarba proaspata si delicata este decorata cu bucati mici de trandafir seducator, fiind completate cu esentele unice si incantatoare de vanilie captivanta. Parfumul pentru femei, marca Annick Goutal este perfect pentru primavara si vara.

Rafinatul parfum pentru femei Annick Goutal Petite Cherie te invaluie intr-o mantie delicata. Parfumul este ascuns intr-o sticla frumoasa si originala, cu o panglica aurie.

Compoziție

Compozitie
iarba, para, piersica, trandafir, vanilie
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Annick Goutal

Parfumuri Annick Goutal | Annick Goutal - parfumuri nascute din emotie si talent. Annick Goutal, fosta model si pianista de succes, si-a descoperit ulterior inclinatia pentru parfumuri.
Primul sau parfum a fost introdus pe piata in 1980. In 1977 il intalneste pe designer-ul de parfumuri Henri Sorsana cu care o sa-si dezvolte talentul in urmatorii sapte ani. Insa, in 1999, Annick Goutal moare in lupta cu o boala grava, urmand ca fiica acesteia, Camille, sa-i duca mai departe munca.  
Primele trei parfumuri lansate - Folavril, Pasiune si Eau d'Hadrien - au evidentiat unicitatea talentului ei, iar odata cu deschiderea primului salon in Saint Germain, o noua stea a inceput sa straluceasca in lumea parfumurilor de marca. Fiecare parfum Annick Goutal este foarte specific, inspirat de cineva sau ceva important din viata ei. Toate sunt caracterizate de o armonie perfecta a notelor din compozitie.
Multi dintre cumparatorii parfumurilor Annick Goutal au sustinut ca odata incercate, devii un entuziast al brand-ului. Incomparabilul Eau d'Hadrien a devenit foarte popular printre celebritati ca Madonna, editori de moda si alte personalitati importante din lumea fashion.
Cand in 1999 Annick Goutal moare, aceasta a lasa in urma ei mai bine de 25 de arome unice pentru barbati si femei. Dupa moarte, fiica sa Camille s-a asociat cu parfumierul  Isabelle Doyen, reusind sa mentina nivelul calitativ al parfumurilor exprimat in motto-ul: "Cand traditia nu mai are importanta: ramane emotia"

Rating Annick Goutal Petite Chérie