Treci la conținutul principal

Parfumuri Annick Goutal

Despre brandul Annick Goutal

Brandul de nișă Annick Goutal are caracterul unic și vizionar al fondatoarei sale. Aceasta i-a dăruit nu doar numele, ci și talentul său excepțional – flerul pentru parfumuri de lux, care s-a transformat într-o pasiune de o viață. 

În copilărie, Annick Goutal visa să devină pianistă. După ani de studii muzicale, a decis să înlocuiască notele muzicale cu notele parfumate. Un rol crucial l-a jucat întâlnirea cu parfumierul Henri Sorsana, în 1977. Crearea parfumurilor a devenit, pentru Annick, pasiunea în care și-a găsit adevărata împlinire.

Eau D‘Hadrien, primul parfum creat de Annick Goutal, a fost lansat în anul 1980. Deschiderea casei de parfumuri din Saint-Germain a fixat definitiv pe firmament această nouă stea a parfumurilor de nișă. Parfumurile Annick Goutal au început să scrie un nou capitol al artei parfumurilor franțuzești.

Camille Goutal, fiica lui Annick, a continuat cu succes opera de o viață a mamei sale. Iar noi putem admira și azi lumea magică a acestor parfumuri eterne, pline de noblețe naturală, de emoții și de creativitate.

întregul text ascundeți textul