Annayake Anti-Stressconcentrat pentru ten obosit

Annayake Anti-Stress concentrat pentru ten obosit
Annayake Anti-Stress concentrat pentru ten obosit
20 ml
159RON

Cod: ANN00228 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse pentru îngrijirea pielii de minim 140 RON și vă oferim cadou un set de fiole Saffee Advanced pentru față.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 29.05.2020

Descrierea produsului Annayake Anti-Stress
Caracteristici

Stresul de fiecare zi ne poate afecta semnificativ nu doar sufletul, ci și pielea. Stresul emoțional se rezolvă cu o plimbare în natură, iar de gât și decolteu se ocupă concentratul antioboseală Annayake Anti-Stress. Revitalizează și tonifică pielea marcată de stresul ambiental și/sau emoțional. Semnele de oboseală sunt atenuate.

Caracteristici:

  • elimină de pe ten semnele de oboseală și de stres
  • revitalizează, tonifică și rafinează tenul
  • poate fi folosit la îngrijirea zilnică

Ingrediente:

  • extract de kibizoku

Aplicare:
Amestecați în palmă 2 sau 3 picături de concentrat cu crema dvs. Annayake obișnuită. Aplicați amestecul uniform, pe față și pe gât. Concentratele Annayake pot fi utilizate pe termen lung, ca tratament sau doar ocazional, când considerați necesar. Nu pot fi utilizate singure.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
antistres, revitalizare
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Annayake

Annayake, brandul japonez de top în modă, cosmetice și parfumuri, împărtășește lumii occidentale sofisticatul stil japonez de abordare a vieții. Brandul a câștigat popularitate în întreaga lume, printre cei mai pretențioși clienți, care pun mare accent pe precizie, pe subtilitate și pe originalitate.

Brandul Annayake a fost fondat în 1988, dar tradițiile sale sunt mult mai îndepărtate. Produsele acestui brand sunt dezvoltate în spiritul respectului pentru tradiția milenară a preciziei japoneze. Annayake tine întotdeauna cont de schimbările din stilul de viață și de așteptările clienților săi și, astfel, cosmeticele, parfumurile și celelalte produse îmbină perfect învățămintele antice, cu cele mai noi practici și tendințe.

Primul parfum Annayake a fost lansat în 2000, iar astăzi, portofoliul brandului cuprinde aproape două duzini de parfumuri unice și perfect echilibrate, pentru bărbați și femei. Compozițiile sunt caracterizate printr-o îmbinare atractivă între Orient și Occident, cu participarea unor parfumieri de renume, cum ar fi Lucas Sieuzac, Emilie Bevierre Coppermann, Christophe Raynaud și Martine Pallix.

Annayake reprezintă o dimensiune cu totul nouă a parfumului, bazată pe experiența din activitatea sa de succes în lumea cosmeticelor și pe perfectarea conceptului de „frumusețe totală“.

Rating Annayake Anti-Stress