Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling spray protector pentru modelarea termica a parului

2×
Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling spray protector pentru modelarea termica a parului
Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling spray protector pentru modelarea termica a parului
Economisiți
75RON

Economisiți 15%
Thermal Protector 200 ml
64RON

32RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ALF01445 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 09.03.2021
Ridicare personală
duminică 07.03.2021

Descrierea produsului Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling
Caracteristici

Părul perfect coafat, îndreptat cu placa sau ondulat arată frumos. Modelarea termică îl solicită însă intens și îl deteriorează. Tratați-l cu sprayul protector pentru modelarea termică a părului Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling, care învelește firul de păr cu o peliculă protectoare invizibilă. În plus, miroase frumos, iar designul său jucăuș vă face ziua mai frumoasă, încă de dimineață. 

Caracteristici:

  • protejează părul împotriva deteriorării în timpul uscării cu foehnul, al îndreptării cu placa sau al modelării cu ondulatorul
  • formula uscată previne umezirea excesivă a părului
  • parfum unisex plăcut
  • protejează părul împotriva radicalilor liberi
  • protejează cheratina din interiorul firului de păr

Ingrediente:

  • extract de moringa – prelungește senzația de păr curat și neutralizează mirosurile nedorite

Aplicare:
Pulverizați sprayul pe părul ud sau uscat. Uscați cu foehnul, ondulați sau îndreptați părul ca de obicei. Nu clătiți.  

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Efect
Protecție termică

Despre brand Alfaparf Milano

Cosmeticele Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - profesionalism și stil italian în îngrijirea părului. Alfaparf Milano este un brand italian de elită în domeniul îngrijirii părului. De 30 de ani creează preparate pentru îngrijirea părului, pentru coafat și vopsele, în colaborare cu diverși stiliști și cu saloanele de frumusețe. La baza fiecărui produs se află cea mai avansată tehnologie și cunoașterea profundă a pieței și a cerințelor stiliștilor și ale tuturor celorlalți clienți.
Toate produsele brandului Alfaparf Milano se remarcă prin calitatea de vârf, datorită cercetărilor pe termen lung și inovațiilor brevetate. Incluzând în denumirea sa numele uneia dintre cele mai importante capitale ale modei din lume, brandul Alfaparf Milano vă garantează că veți fi în ton cu cele mai fierbinți trenduri.
Alfaparf Milano, din grupul Alfaparf, un adevărat gigant internațional în domeniul cosmeticii la cele mai înalte standarde, și-a extins stilul, inspirația și creativitatea italiană în întreaga lume. Oferă milioanelor de consumatori, din Europa până în Asia, produse de lux pentru îngrijirea părului de orice tip, cu efecte vizibile imediat și de lungă durată. Stiliștii profesioniști de pe patru continente folosesc cele mai noi și mai avansate produse pentru coafat ale acestui brand.
Dacă doriți să vă răsfățați părul cu o îngrijire de calitate și cu o stilizare modernă italiană, nu veți greși alegând dintr-o gamă largă de șampoane, balsamuri, măști regeneratoare, seruri de reparare, geluri de coafat, fixative, ceară și alte produse ale brandului Alfaparf Milano, pentru orice cerință a părului dvs.
În colaborare cu stiliștii din întreaga lume, Alfaparf Milano înseamnă străduința zilnică pentru ca părul dvs. să primească doar ce-i mai bun. Mândrie și pasiune...  

Rating Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling2