Alfaparf Milano Precious Nature Grape & Lavender

ulei hrănitor pentru păr ondulat și creț

Alfaparf Milano Precious Nature Grape & Lavender ulei hrănitor pentru păr ondulat și creț
Alfaparf Milano Precious Nature Grape & Lavender ulei hrănitor pentru păr ondulat și creț
Alfaparf Milano Precious Nature Grape & Lavender ulei hrănitor pentru păr ondulat și creț
Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: ALF1368 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri, 22.03.2019
Ridicare personală
vineri, 22.03.2019
Alfaparf Milano Precious Nature Grape & Lavender
100 ml | 81RON

Descriere cosmetice Alfaparf Milano Precious Nature Grape & Lavender

Uleiul de păr Alfaparf Milano Precious Nature Grape & Lavender oferă părului îngrijirea pe care o merită. După aplicare, părul va fi moale și plin de strălucire.

Caracteristici:

  • conferă o netezime de catifea
  • pentru un păr frumos, strălucitor și plin de vitalitate
  • îmbunătățește calitatea și structura părului
  • înfrumusețează vizibil părul

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed, mai ales pe lungime și pe vârfuri.

Caracteristici

Consistență
ulei
Efect
Accentuarea buclelor, Netezirea și îndreptarea părului, Nutriție și regenerare, Strălucire și finețe
Tipuri de păr
Îngrijire păr ondulat și creț

Despre brand Alfaparf Milano

Cosmeticele Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - profesionalism și stil italian în îngrijirea părului. Alfaparf Milano este un brand italian de elită în domeniul îngrijirii părului. De 30 de ani creează preparate pentru îngrijirea părului, pentru coafat și vopsele, în colaborare cu diverși stiliști și cu saloanele de frumusețe. La baza fiecărui produs se află cea mai avansată tehnologie și cunoașterea profundă a pieței și a cerințelor stiliștilor și ale tuturor celorlalți clienți.
Toate produsele brandului Alfaparf Milano se remarcă prin calitatea de vârf, datorită cercetărilor pe termen lung și inovațiilor brevetate. Incluzând în denumirea sa numele uneia dintre cele mai importante capitale ale modei din lume, brandul Alfaparf Milano vă garantează că veți fi în ton cu cele mai fierbinți trenduri.
Alfaparf Milano, din grupul Alfaparf, un adevărat gigant internațional în domeniul cosmeticii la cele mai înalte standarde, și-a extins stilul, inspirația și creativitatea italiană în întreaga lume. Oferă milioanelor de consumatori, din Europa până în Asia, produse de lux pentru îngrijirea părului de orice tip, cu efecte vizibile imediat și de lungă durată. Stiliștii profesioniști de pe patru continente folosesc cele mai noi și mai avansate produse pentru coafat ale acestui brand.
Dacă doriți să vă răsfățați părul cu o îngrijire de calitate și cu o stilizare modernă italiană, nu veți greși alegând dintr-o gamă largă de șampoane, balsamuri, măști regeneratoare, seruri de reparare, geluri de coafat, fixative, ceară și alte produse ale brandului Alfaparf Milano, pentru orice cerință a părului dvs.
În colaborare cu stiliștii din întreaga lume, Alfaparf Milano înseamnă străduința zilnică pentru ca părul dvs. să primească doar ce-i mai bun. Mândrie și pasiune...