Abercrombie & Fitch First Instinct Extremeeau de parfum pentru bărbați

Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme eau de parfum pentru bărbați
Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme eau de parfum pentru bărbați
100 ml
178RON

Cod: ABE01424 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege cadou o pastă de dinți MEDIBLANC din coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 11.08.2020
Ridicare personală
luni 10.08.2020

Descriere parfum Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme
Compoziție

Apa de parfum pentru bărbați Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme oferă experiențe și aventuri unice, însoțindu-te irezistibil în orice situație.

  • un parfum lemnos oriental
  • pentru aventurierii plini de încredere
  • potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară

Compoziția parfumului
Parfumul Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme debutează cu tonuri amărui de gin & tonic, temperate de aroma dulce-acrișoară a fructului de kiwano. Prospețimea lămâii dinamizează notele din inimă, compuse din frunze delicate de violetă și piper de Szechuan. La baza compoziției, picanteria lasă locul tonurilor catifelate și seducătoare, de ambră, de mosc și de piele întoarsă.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
gin & tonic, castravete african
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
citrice, frunze violete, piperul de Sichuan
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, mosc, velur
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Abercrombie & Fitch

p>Parfumurile Abercrombie & Fitch |Abercrombie & Fitch este un brand care are o poveste cu adevărat lungă. Creatorul de modă a apărut încă din anul 1982, iar acum a devenit o adevărată celebritate. Chiar dacă se axează în principal pe moda pentru tineret, care preferă un stil lejer şi sportiv, oferă de fapt mult mai mult.
Parfumurile Abercrombie & Fitch nu sunt atât de cunoscute ca alte mărci, dar cu atât mai mult vă vor surprinde prin compoziţia acestora, destinată celor care sunt tineri, fie fizic fie în spirit.
Abercrombie & Fitch sunt deosebite prin faptul că nu îşi dezvăluie esenţa imediat după aplicare. Trebuie să daţi timp parfumului să se dezvăluie, iar abia după aceea îi veţi putea savura magia.

Rating Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme