Yves Saint Laurent Couture Variation Palettepalata de culori

Yves Saint Laurent Couture Variation Palette palata de culori
Yves Saint Laurent Couture Variation Palette palata de culori
01 NU 6,5 g

Cod: YSL4663 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
La cumpărături Yves Saint Laurent de minim 300 RON, vă oferim cadou o geantă albastră pentru cosmetice și 2 miniaturi de fond de ten.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului Yves Saint Laurent Couture Variation Palette
Caracteristici

Paleta de farduri de ochi pudră Yves Saint Laurent Couture Variation Palette permite aplicarea unor stiluri de fond de ten foarte diverse. Practica perie cu două capete asigură aplicarea precisă a fardurilor.

Caracteristici:

  • conține farduri de ochi în nuanțe deschise, închise, mate și strălucitoare
  • culori intens pigmentate
  • rezistență de lungă durată

Mod de aplicare:
Fardurile se aplică pe pleoape cu peria, creându-se fondul de ten dorit.

Caracteristici

Culoare
maro, nud

Despre brand Yves Saint Laurent

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.

Rating Yves Saint Laurent Couture Variation Palette