Yves Saint Laurent Cinéma Eau de Parfum pentru femei

Yves Saint Laurent Cinéma Eau de Parfum pentru femei
Yves Saint Laurent Cinéma Eau de Parfum pentru femei
50 ml

Cod: YSL0024 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Armani, Lancôme, Yves Saint Laurent, Biotherm sau Valentino de minim 290 RON și vă puteți alege două cadouri în coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Yves Saint Laurent Cinéma
Compoziție

Apa de parfum Yves Saint Laurent Cinéma printr-o simplă pulverizare sărbătorește frumusețea naturală. Ea este concepută pentru femeile sensibile, dar în același timp fermecătoare și conștiente de puterea lor de seducție.

  • simbolul eleganței și a feminității
  • parfum de seară
  • dă strălucire și încredere

Compoziția parfumului
Compoziția apei de parfum Yves Saint Laurent Cinéma este minunat armonioasă. Asta datorită echilibrului ideal creat prin mixul aromelor de flori, vanilie și iasomie.

Povestea parfumului
Mulțumită apei de parfum Cinéma de la Yves Saint Laurent, încă din anul 2004, femeia modernă nu cunoaște cuvântul ”regret”.  Ea o poartă în filmul vieții, trăind aventurile nemai gândite.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
ciclama, clementine, migdale
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
iasomie, bujor, Amaryllis
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, mosc, vanilie
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Yves Saint Laurent

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.

Rating Yves Saint Laurent Cinéma