Yves Saint LaurentBlack Opium set cadou

Yves Saint Laurent Black Opium set cadou
Yves Saint Laurent Black Opium set cadou
Livrare gratuită
set cadou
506RON

506,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: YSL10557 | 1 de buc. în stoc

Black Opium Eau de Parfum 90 ml + Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick odstín 85 ruj 3,2 g + macara volume mascara 2 ml + geanta de cosmetice

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 19.10.2021

Descriere Yves Saint Laurent Black Opium
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru parteneră, soră sau pentru mama dvs.? Setul cu parfum feminin Yves Saint Laurent Black Opium aduce sigur un zâmbet larg pe chipul celor dragi.

Caracteristici:

  • design de lux
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • bucură orice femeie

Setul conține:

  • Black Opium Eau de Parfum 90 ml
  • Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick odstín 85 ruj 3,2 g
  • macara volume mascara 2 ml
  • geanta de cosmetice

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Yves Saint Laurent

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.

Rating Yves Saint Laurent Black Opium