Descrierea produsului Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation
Caracteristici

Tenul dvs. devine perfect uniform, iar imperfecțiunile rămân știute doar de dvs. Fondul de ten persistent, cu factor de protecție SPF 20, Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation oferă tenului o acoperire opacă și un finisaj mat. În plus, excelează printr-o persistență incredibilă, pentru un look perfect, de dimineață până seara. 

Caracteristici:

  • oferă o acoperire mare și camuflează imperfecțiunile tenului
  • are un finisaj mat plăcut
  • este rezistent la apă, non-gras și nu astupă porii
  • protejează față de efectele nocive ale radiațiilor solare și ale poluării
  • rămâne proaspăt întreaga zi, rezistent la umezeală și la atingere

Ingrediente:

  • pigmenți flexibili speciali - pentru o senzație de confort, care durează întreaga zi
  • ceai negru antioxidant - elimină semnele de oboseală și aspectul tern

Aplicare:
Pentru o acoperire ușoară, folosiți o doză mai mică de fond de ten. Aplicați mai întâi pe dosul mâinii și apoi întindeți pe față, dinspre frunte și nas în jos și spre lateral. Pentru o opacitate mai mare, folosiți o pensulă de machiaj pe care aplicați două picături de fond de ten. Poate fi stratificat și folosind un burete de machiaj.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Medie, Ridicată
Protecție împotriva soarelui
cu SPF
Efect
rezistent la apă, rezistent
Nuanță fond de ten
fair

Despre brand Yves Saint Laurent

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.

Rating Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation