Yankee Candle Garden Hideawayset cadou VII.

Yankee Candle Garden Hideaway set cadou VII.
Yankee Candle Garden Hideaway set cadou VII.
Nou
set cadou VII.
72RON

Cod: YAC06708 | În stoc

Afternoon Escape lumânare votiv 49 g + Garden Picnic. lumânare votiv 49 g + Calamansi Cocktail lumânare votiv 49 g + Camellia Blossom lumânare votiv 49 g + Water Garden lumânare votiv 49 g

1
Un cadou pentru tine
Achiziționați parfumuri pentru casă de minim 180 RON și vă oferim cadou un difuzor de arome THD Home Fragrances.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 07.08.2020
Ridicare personală
vineri 07.08.2020

Descriere parfum Yankee Candle Garden Hideaway
Compoziție

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi, cu un set cadou cu parfum Yankee Candle Garden Hideaway. Garantat, un parfum primit cadou face întotdeauna plăcere.

Caracteristici:

  • foarte potrivit ca un cadou
  • ambalat cadou

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou
Categoria parfumurilor de interior
florale, dulci, gurmande, fresh
Tipuri de fitil
din bumbac
Număr de fitiluri
1
Tipuri de ceară
altele

Despre brand Yankee Candle

Prima lumânare Yankee Candle a apărut în 1969, creatorul Mike Kittredge oferind-o cadou de Crăciun mamei sale. Entuziasmul mamei, al prietenilor și al vecinilor pentru această lumânare l-a încurajat pe Mike să continue. Imensul succes l-a determinat să mute producția din garajul familiei într-o fostă fabrică de hârtie, punând astfel bazele brandului Yankee Candle.

Din momentul aprinderii, până la arderea completă, lumânările Yankee Candle emană arome minunate, curate și persistente, care înnobilează fiecare interior. Lumânările conțin cantități mari de uleiuri aromatice și de extracte naturale. Fiecare esență aromatică întruchipează perfect ingredientul, locul sau experiența care a inspirat-o. Ce atmosferă vor evoca la tine acasă – relaxantă, festivă sau proaspătă – depinde de alegerea ta.

Un cadou de la acest brand place tuturor; deosebit de populare sunt edițiile speciale de Crăciun Yankee Candle, lumânările de ceară Yankee Candle, seturile cadou Yankee Candle sau parfumurile pentru mașină Yankee Candle.

Astăzi, Yankee Candle este cel mai mare producător de lumânări parfumate și de parfumuri de interior. Produsele sunt disponibile în 20 de țări și, doar în SUA, compania deține peste 18 mii de magazine. Și când te gândești că totul a început de la un cadou de Crăciun pentru mama.

Rating Yankee Candle Garden Hideaway