Yankee CandleBlack Cherry lumânare parfumată

Yankee Candle Black Cherry lumânare parfumată
Yankee Candle Black Cherry lumânare parfumată
411 g
114RON

27,74RON / 100 g, incl. TVA
Cod: YAC0462 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 23.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 23.09.2021

Descriere Yankee Candle Black Cherry
Compoziție

Creați acasă o atmosferă de confort, parfumând întreaga încăpere cu aroma delicioasă și suculentă a cireșelor negre. Lumânarea parfumată Yankee Candle Black Cherry vă transportă imediat într-o livadă de pomi fructiferi, unde se coc cireșe dulci, care îmbibă aerul cu aroma lor irezistibilă.

Caracteristici:

  • lumânarea parfumează întreaga încăpere și creează o atmosferă confortabilă
  • aroma dulce și epicuriană a cireșelor negre și dulci
  • în emblematicul suport de sticlă, specific lumânărilor Yankee Candle
  • designul său elegant decorează cu stil orice interior

Compoziția parfumului:
Debutează cu arome dulci de suc de cireșe, de bergamotă și de grepfrut. Apoi simțiți coaja de lămâie, merele delicioase și boabele de açaí. Baza parfumului este compusă din trestie de zahăr, cu semințe de rodie și gem de mure.

Material:

  • fitil din fibre 100 % naturale
  • ceară de parafină premium
  • suport de sticlă

Atenționare importantă:
Produsul se plasează doar pe suprafețe termorezistente. Dacă lungimea fitilului depășește 5 mm, scurtați-l. Asigurați-vă că ați plasat lumânarea/ceara departe de materiale inflamabile sau de surse de căldură (TV, radiatoare). Odată aprinsă, lumânarea/ceara nu se va deplasa. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Folosiți cu grijă, dacă sunteți sensibili la parfum.

Utilizare:
Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă nesupravegheată, nici în apropierea obiectelor inflamabile. Între lumânările aprinse se lasă un spațiu de cel puțin 20 cm. Nu lăsați lumânarea să ardă mai mult de 4 ore. Nu înclinați lumânarea aprinsă. Nu lăsați flacăra să atingă marginea recipientului. În cazul în care grosimea stratului de ceară coboară sub 1 cm, stingeți lumânarea; nu o lăsați niciodată să ardă complet, până la fund. Stingeți lumânarea suflând ușor în fitil.

Compoziție completă

LILIAL, OCTABENZONE, DELTA-DAMASCONE. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cires, migdale
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
cires, scortisoara
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cireș dulce
Grupe de parfumuri
de fructe
Categoria parfumurilor de interior
fructate
Tipuri de fitil
din bumbac
Număr de fitiluri
1
Tipuri de ceară
altele
Material
sticlă

Despre brand Yankee Candle

Prima lumânare Yankee Candle a apărut în 1969, creatorul Mike Kittredge oferind-o cadou de Crăciun mamei sale. Entuziasmul mamei, al prietenilor și al vecinilor pentru această lumânare l-a încurajat pe Mike să continue. Imensul succes l-a determinat să mute producția din garajul familiei într-o fostă fabrică de hârtie, punând astfel bazele brandului Yankee Candle.

Din momentul aprinderii, până la arderea completă, lumânările Yankee Candle emană arome minunate, curate și persistente, care înnobilează fiecare interior. Lumânările conțin cantități mari de uleiuri aromatice și de extracte naturale. Fiecare esență aromatică întruchipează perfect ingredientul, locul sau experiența care a inspirat-o. Ce atmosferă vor evoca la tine acasă – relaxantă, festivă sau proaspătă – depinde de alegerea ta.

Un cadou de la acest brand place tuturor; deosebit de populare sunt edițiile speciale de Crăciun Yankee Candle, lumânările de ceară Yankee Candle, seturile cadou Yankee Candle sau parfumurile pentru mașină Yankee Candle.

Astăzi, Yankee Candle este cel mai mare producător de lumânări parfumate și de parfumuri de interior. Produsele sunt disponibile în 20 de țări și, doar în SUA, compania deține peste 18 mii de magazine. Și când te gândești că totul a început de la un cadou de Crăciun pentru mama.

Rating Yankee Candle Black Cherry