Wilkinson SwordBeauty Eyebrow Shaper brici pentru sprancene

52×
Wilkinson Sword Beauty Eyebrow Shaper brici pentru sprancene
Wilkinson Sword Beauty Eyebrow Shaper brici pentru sprancene
3 buc
19RON

6,33RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: SWO02089 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.10.2021

Descriere Wilkinson Sword Beauty Eyebrow Shaper

Obțineți ușor și rapid sprâncenele perfecte! Wilkinson Sword Beauty Eyebrow Shaper, este un instrument care oferă sprâncenelor forma dorită, ajută la eliminarea părului fin facial și netezește tenul printr-o ușoară exfoliere. Lamele sunt delicat concepute pentru a proteja pielea.

Caracteristici

  • oferă sprâncenelor forma dorită
  • include un atașament extra pentru facilitarea stilizării sprâncenelor
  • elimină părul fin de pe față și corp
  • exfoliază delicat pielea
  • lame concepute pentru protecția pielii
  • setul conține 3 instrumente

Aplicare
Folosiți accesoriul în direcția creșterii firului de păr. Pentru modelarea sprâncenelor atașați capacul de precizie. Dacă este nevoie se poate utiliza loțiunea sau spuma de ras. După folosire acoperiți lama cu capacul de potecție.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Despre brand Wilkinson Sword

Începuturile brandului Wilkinson Sword datează din 1898, când un instrument tăios s-a transformat într-o lamă de ras, predecesoarea aparatului de ras de astăzi. Din acel moment, a început lunga călătorie a aparatelor de ras şi a noilor tehnologii care au facilitat igiena personală bărbaţilor şi, mai târziu, a femeilor.
În anul 1971, compania a lansat primul instrument, la care lama era fixată într-un suport din plastic, instrumentul fiind astfel mult mai sigur. În anul 1994, brandul a introdus primul aparat de ras pentru femei, capabil să protejeze femeile de tăieturi.
An după an, compania a lansat noi şi noi produse, cum ar fi aparatul de ras cu patru lame şi sistemul de ras pentru femei, introducând lamele din titan, sistemele de ras de unică folosinţă pentru bărbaţi şi femei, precum şi diverse combinaţii de instrumente de ras. În 2010, Wilkinson Sword a lansat un aparat de ras revoluţionar, cu bandă de hidratare, care hidratează pielea direct în timpul rasului.
Astăzi, compania este lider pe piaţa mondială, pentru că nici femeile, nici bărbaţii nu-şi pot imagina rasul, respectiv bărbieritul, fără sistemele de ras Wilkinson. Folosiţi aparate de ras cu o eficienţă ridicată şi prietenoase cu pielea!  

Rating Wilkinson Sword Beauty Eyebrow Shaper41