Vita Liberata Tanningmanusi de aplicare

1×
Vita Liberata Tanning manusi de aplicare
Vita Liberata Tanning manusi de aplicare
29RON

Cod: VTL01942 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 02.03.2020
Ridicare personală
sâmbătă 29.02.2020
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului Vita Liberata Tanning

Mănușa aplicatoare Vita Liberata Tanning facilitează utilizarea preparatelor autobronzante, asigură un rezultat fără cusur și protejează mâinile împotriva colorării nedorite.

Caracteristici:

  • asigură aplicarea uniformă a produsului
  • protejează palmele împotriva pătării
  • poate fi utilizată atât pe față, cât și pe corp
  • poate fi spălată manual și reutilizată în mod repetat

Material:

  • fibre extrafine

Mod de utilizare:
Se aplică produsul de autobronzare direct pe mănușa aplicatoare și se întinde apoi uniform, pe întregul corp. Mănușa se va spăla temeinic, după fiecare utilizare.

Despre brand Vita Liberata

Pasiunea pentru un bronz sănătos - încercați fenomenul numit auto-bronzare. Vita Liberata combină produsele cosmetice de îngrijire cu auto-bronzarea, deoarece țelul brandului este o piele care arată și se simte frumoasă. Oferiți-vă și dvs., cu produsele Vita Liberata, un bronz cu aspect total natural, în plus cu tehnologia unică inodoră Odor Remove™, în confortul de acasă.

Formula produselor se bazează pe extracte organice naturale și certificate. Brandul de cosmetice auto-bronzante Vita Liberata este primul care a lansat produse complet non-toxice din această categorie, combinând inovația cu o abordare etică față de natură. Datorită acestui concept, brandul a câștigat fidelitatea celebrităților din întreaga lume - cum ar fi Gwyneth Paltrow, Rita Ora sau Ellie Goulding.

Crema sau spuma nuanțatoare auto-bronzantă Vita Liberata Fabulous oferă pielii dvs. nu numai un aspect bronzat sănătos, ci și o textură catifelată și o hidratare de lungă durată. Un bronz perfect vă asigură și sprayul auto-bronzat Vita Liberata, datorită căruia picioarele dvs. vor arăta, la balurile de iarnă, ca și cum tocmai v-ați fi întors din vacanța de vară. Iar produsele inovatoare Vita Liberata Phenomenal, cu uscare rapidă, conferă pielii un bronz frumos, care se menține chiar și 3 săptămâni!

Rating Vita Liberata Tanning