Vila Hermanos Apothecary Sea Salt & Jasmine aroma difuzor cu rezervã

Vila Hermanos Apothecary  Sea Salt & Jasmine aroma difuzor cu rezervã
Vila Hermanos Apothecary  Sea Salt & Jasmine aroma difuzor cu rezervã
100 ml

Cod: VLH06840 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Vila Hermanos Apothecary Sea Salt & Jasmine
Compoziție

Difuzorul de aromă Vila Hermanos Apothecary Sea Salt & Jasmine este un mod plăcut și stilat de a parfuma interiorul. Conținutul difuzorului de aromă se evaporă treptat în aer prin intermediul bețișoarelor și, astfel, creează în încăpere o atmosferă plăcută și confortabilă.

Caracteristici:

  • parfum floral

Cum se utilizează:
Acest difuzor de aromă este furnizat împreună cu rezerva de parfum. Pentru un interior și mai parfumat, bețișoarele înmuiate în esență se pot întoarce din când în când. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
iasomie, geranium
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie, violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri marine, piper roz, cihlimbar
Categoria parfumurilor de interior
florale
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Rating Vila Hermanos Apothecary Sea Salt & Jasmine