Victoria's Secret Bombshelleau de parfum pentru femei

19×
Victoria's Secret Bombshell eau de parfum pentru femei
Victoria's Secret Bombshell eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
369RON

Cod: VIS0229 | În stoc
1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descriere parfum Victoria's Secret Bombshell
Compoziție

Fiți fermecătoare ca „îngerii“ modei Victoria‘s Secret. Apa de parfum pentru femei Victoria's Secret Bombshell conține un cocktail de fructe suculente, cu flori romantice și tonuri calde. Flaconul roz delicat vă face ziua mai frumoasă, iar, datorită compoziției jucăușe, vă veți simți absolut irezistibilă.

  • o compoziție proaspătă și captivantă, de flori și fructe
  • pentru o femeie energică
  • ideal primăvara și vara

Compoziția parfumului
Debutează jucăuș, cu note de ananas suculent, de mandarine, de maracuja și de căpșuni. La scurt timp, se dezvoltă notele din inimă, unde florile de bujor, de lăcrămioare și de orhidee sunt presărate cu fructe roșii de pădure. Finalul impresionant aparține acordurilor de lemn cald, cu mosc și mușchi de stejar.

Povestea parfumului
Victoria‘s Secret, renumit pentru rozul intens și manechinele superbe, este un brand american de lenjerie, îndrăgit de femeile din întreaga lume. După sutienele frumoase, chiloții adorabili și îmbrăcămintea sexy, brandul a lansat și parfumuri minunate și extrem de feminine.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
capsuna, maracuja, ananas, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
orhidee, fructe de padure, lacramioare, iasomie, bujor
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn, muschi, mosc
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Victoria's Secret

Parfumurile Victoria’s Secret | Nu veți găsi pe lume un model care să nu-şi dorească să devină un așa-zis „înger“ Victoria’s Secret. Această marcă de modă a fost fondată în anul 1977 de omul de afaceri american Roy Raymond. Roy a ajuns la concluzia că majoritatea bărbaţilor (inclusiv el însuși) ar aprecia posibilitatea de a cumpăra lenjerie pentru partenera sa dintr-un magazin de specialitate. De aceea a deschis un asemenea magazin. Rezultatul i-a depășit toate așteptările – deja după primul an a trebuit să deschidă alte trei filiale.
Astăzi Victoria’s Secret vinde nu doar îmbrăcăminte de lux, ci și cosmetice de primă calitate. De un succes enorm se bucură mai ales parfumurile sale. Gama de produse cu cea mai mare popularitate este probabil Dream Angels, lansată în anul 2000 și actualizată de atunci cu regularitate.
Victoria’s Secret se mândrește cu faptul că angajează cele mai faimoase supermodele ca, de exemplu, Gisele Bündchen, Miranda Kerr și Naomi Campbell. Nu mai puțin selectivă este și în ceea ce privește parfumurile – la creaţia parfumului Victoria’s Secret au contribuit Annie Buzantin, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinais și alte nume sonore din acest domeniu.
O mențiune specială merită și alte produse Victoria’s secret – de exemplu, gelurile de duș și laptele sau cremele de corp. Acestea sunt disponibile în multe și variate colecții (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne etc.), în care fiecare îşi poate găsi aroma favorită. În plus, sunt oferite la prețuri surprinzător de mici.
Marca Victoria’s Secret va atrage cu siguranță toate femeile care doresc să fie sexy, cărora le plac parfumurile senzuale, tandre și rafinate şi care doresc să încerce produse cosmetice folosite de către celebritățile de la Hollywood.

Rating Victoria's Secret Bombshell

tracking pixel