Vichy NutriExtracrema de corp pentru pielea uscata sau foarte uscata

4×
Vichy NutriExtra crema de corp pentru pielea uscata sau foarte uscata
Vichy NutriExtra crema de corp pentru pielea uscata sau foarte uscata
400 ml

Cod: VCH0232 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului Vichy NutriExtra
Caracteristici

Descriere:

 Crema de corp pentru piele uscata de la Vichy NutriExtra hidrateaza intens iar substantele hranitoare active patrund pana in cele mai profunde straturi ale pielii, catifeland si hranind pielea. Pielea este hidratata si neteda. Avantajul acestei creme hidratante este textura sa non-grasa care nu o face lipicioasa si greu de absorbit. Crema contine parabeni si este hipoalergenica.

 Efecte:

 - hidrateaza si hraneste pana in cele mai profunde straturi ale pielii.
 - structura non-grasa, non-lipiciasa.
 - de lunga durata, hidrateaza pana la 48 de ore.
 - rapid absorbita.

 Ingrediente:

 - unt de karite - are calitati nutritionale si calmeaza pielea
 - ulei de macadamia - hidrateaza imediat si pe termen lung, contine antioxidanti care previn deteriorarea membranelor celulare.
 - glicerina - hidrateaza pielea.
 - ceralutin - distribuie uniform lipidele continute de piele.
 - apa termala de la Vichy - contine saruri minerale si oligoelemente, calmeaza si intareste pielea.

 Tipul de piele:

 Potrivit pentru pielea uscata si foarte uscata.

 Cum se aplica:

 Se aplica pe piele in orice moment al zilei, de preferat dupa dus.

Caracteristici

Tipul de piele
ten uscată

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.

Rating Vichy NutriExtra