Vichy Normaderm

tonic astringent pentru curatare

3×
Vichy Normaderm tonic astringent pentru curatare
Vichy Normaderm tonic astringent pentru curatare
200 ml
68RON

Cod: VCH0209 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Cumpărați orice produse Vichy de minim 110 RON și vă oferim cadou un booster hialuronic fortifiant, Minéral 89, în varianta de călătorie la 10 ml. Oferiți tenului dumneavoastră o îngrijire completă cu produsele Vichy.
Coletăria
miercuri 19.06.2019
Ridicare personală
joi 20.06.2019
Vichy Normaderm
200 ml | 68RON

Descrierea produsului Vichy Normaderm

Caracteristici:

  • debarasează pielea de impurități și de grăsime

Caracteristici

Consistență
tonic
Efect
împotriva acneei
Tipul de ten
ten cu probleme

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.