Vichy Homme set de cosmetice I. pentru bărbați

Vichy Homme set de cosmetice I. pentru bărbați
Vichy Homme set de cosmetice I. pentru bărbați

Cod: VCH06270 | Acest produs este momentan indisponibil

Hydra Mag C+ tratament de hidratare împotriva semnelor de oboseală pe zona feței și a ochilor 50 ml + deodorant antiperspirant roll-on 48 de ore 50 ml

Caracteristici

Tipuri de seturi
set cadou
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua

Am scris despre Vichy Homme
Articole

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.

Rating Vichy Homme