Treci la conținutul principal

Cum să alegeți accesoriile erotice high-tech

Vă plac cele mai moderne tehnologii și inovațiile high-tech din domeniul electronic? Dar din domeniul erotic? V-ați gândit vreodată să vă achiziționați un accesoriu erotic smart?
Producătorii au parcurs un drum lung în căutarea plăcerii, astfel că puteți găsi pe piață vibratoare inteligente sau ouă vibratoare care pot fi controlate cu ajutorul telefonului chiar din celalalt capăt al globului. Și cu jucării ca acestea... nu vă veți mai simți niciodată singură.


 Prin ce diferă high-tech?

Dispozitivele erotice high-tech oferă nenumărate posibilități, vă vor dezvălui o dimensiune complet nouă și necunoscută a erotismului solo și, fără îndoială, vor condimenta sexul cu partenerul dvs.
O diferență majoră și un avantaj față de jucăriile convenționale este posibilitatea controlului prin intermediul smartphone-ului sau al smartwatch-ului. De exemplu, se poate folosi în timpul călătoriilor lungi de afaceri, când vă conectați cu partenerul dvs. prin videocall și îl puteți lăsa să vă aducă la culmea fericirii chiar și de la distanță.

Dacă vă numărați printre femeile care preferă jucării erotice, veți descoperi cu siguranță un avantaj neașteptat al jocurilor erotice high-tech. În aplicația mobilă puteți progresa la niveluri următoare, puteți urmări numărul de calorii arse sau vă puteți seta propriul "plan de antrenament".

Și ce părere aveți despre modul de vibrare pe ritmul muzicii preferate? Noi credem că este destul de mișto.

Ou inteligent

Oul vibrator cu control de la distanță este o jucărie mică, dar foarte performantă pentru a explora noi posibilități. Este unul dintre cele mai populare dispozitive erotice care încurajează literalmente experimentarea și jocul, singuri sau în cuplu.
Ouăle vibratoare au o suprafață de silicon atât de moale, încât veți dori să vă răsfățați cu ele. Folosiți un lubrifiant pe bază de apă care nu va afecta siliconul pentru o introducere ușoară și plăcută. Oul este ușor de utilizat și foarte intuitiv. Introduceți partea mai mare în vagin, iar apoi bucurați-vă de vibrațiile plăcute.

 

Ouăle au până la 10 de programe universale și oferă nenumărate opțiuni atunci când vă creați propriile setări. Le puteți salva într-o listă și vă puteți răsfăța cu vibrațiile preferate în mod repetat.
Satisfacția maximă este promisă de modul muzică, datorită căruia oul vibrează în ritmul muzicii preferate. Fie că sunteți un fan al lui Beethoven, al samba latino sau al ceva mai dur, vă garantăm că nu veți mai asculta muzică la fel.
Vă numărați printre femeile care iubesc secretele? Cu ou vibrator, vă puteți bucura în siguranță oricând și oriunde. Chiar și în bar sau în sesiunile lungi și plictisitoare de training. Oul introdus nu se vede și nu se aude. Iar singurul lucru care vă poate da de gol este un zâmbet fericit.

Sfat! Simțiți că trebuie să vă antrenați profunzimea pelviană? Oul vibrator va fi de mare ajutor!

 

întregul text ascundeți textul

Vibratoare de cuplu cu control de la distanță

Vibratoarele au cunoscut o adevărată revoluție în ultima vreme și arată ca niște jucării de designer de diferite forme și culori. Pe lângă design, producătorii inovează și pe plan tehnologic. De exemplu, cunoașteți vibratorul de cuplu smart?
Din punct de vedere vizual și funcțional, este similar oului vibrator. Îl puteți recunoaște după forma sa în U , datorită căreia stimulează clitorisul, punctul G și penisul partenerului în același timp. Cum! Simplu.

 

Introduceți un braț înăuntru împreună cu penisul partenerului, iar celălalt va satisface partea superioară, pe clitoris. Și pentru că o imagine valorează cât o mie de cuvinte, vedeți mai jos cum arată de fapt un vibrator de cuplu și... dați frâu liber imaginației.
Atunci când alegeți orice jucărie sexuală, țineți cont și de impermeabilitatea acesteia, pentru că nu orice jucărie poate fi folosită în cadă sau în duș.

întregul text ascundeți textul

O singură aplicație, mai multe dispozitive

Un must have absolut în noptiera fiecărei femei ar trebui să fie stimulatorul de clitoris. O jucărie mică și foarte subtilă, care combină undele de presiune de neuitat cu vibrațiile. Vă va ghida spre linia de sosire în doar câteva minute și este disponibilă, de regulă, într-o versiune drăguță de călătorie, care încape în orice poșetă.
Dar pentru partener? Încercați, de exemplu, un inel vibrator, care stimulează (ușor!) circulația sângelui în penis, permițând o erecție mai lungă și mai puternică. Acesta oferă de obicei mai multe intensități de vibrație pe care le controlați direct de pe inel pentru a vă satisface pe amândoi.