Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois Doréeau de parfum unisex

5×
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois Doré eau de parfum unisex
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois Doré eau de parfum unisex
Livrare gratuită
75 ml
285RON

Cod: VCA00466 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.07.2020
Ridicare personală
luni 06.07.2020

Descriere parfum Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois Doré
Compoziție

Parfumul unisex Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois Doré este o operă de artă, o adevărată bijuterie, o plăcere olfactivă de excepție... Creat din ideea de a combina aroma lemnului cu strălucirea crinului asiatic Golden Stone.

  • o compoziție oriental-lemnoasă
  • o creație a parfumierului Fabrice Pellegrin
  • o alegere ideală pentru ocazii speciale

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu note de piper negru și de minerale rare. În inima captivantă pătrunde treptat aroma de tutun, cu adieri lemnoase de cedru, de vanilie gurmandă și de migdale amare. Baza moscată a parfumului Van Cleef & Arpels Bois Doré radiază căldura senzuală a lemnului de tec și dulceața boabelor de tonka.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
minerale, piper negru
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
tabac, cedru, vanilie, migdale
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka, lemn de tec, mosc
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Am scris despre Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois Doré
Articole

Despre brand Van Cleef & Arpels

Parfum Van Cleef & Arpels | Van Cleef & Arpels - Van Cleef & Arpels este un brand de bijuterii franceze, ceasuri si parfumuri. Van Cleef & Arpel a fost fondat in 1896 de catre Charles Arpels and Alfred Van Cleef. Acestia si-au deschis primul butic in Paris, in 1906. Van Cleef & Arpels si-au castigat faima datorita experitzei pietrelor pretioase. Fondatorii sunt recunoscuti ca si pionieri in prelucrarea  pietrelor pretioase. In 2009 compania a lansat o serie de sase parfumuri de lux, numite Collection Extraordinaire. Printre clientii fideil ai Van Cleef & Arpels, se numara Sophia Loren, Elizabeth Taylor, Claudia Cardinale, Romy Schneider, Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Charlotte Rampling, Chiara Mastroianni, Sharon Stone, Kristin Scott Thomas, Julia Roberts si Uma Thurman.

Rating Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois Doré