Treci la conținutul principal

Uriage

Despre brandul Uriage

Acum 2000 de ani, în inima Alpilor francezi, a fost descoperit izvorul de apă termală Uriage. Timp de 75 de ani traversează formațiuni geologice care o îmbogățesc cu minerale și oligoelemente. Efectele benefice de regenerare ale apei termale sunt folosite încă din anul 1992 de către Laboratoarele Dermatologice Uriage,  pentru produsele sale cosmetice inovatoare.

 

Apa termală Uriage ajută la calmarea tenului și a pielii, previne deshidratarea și fortifică bariera cutanată. Pentru a-și menține puritatea și bogăția naturală, este îmbuteliată direct la izvor.

Datorită efectelor sale, cosmeticele Uriage sunt recomandate de dermatologii din întreaga lume, iar clienții le adoră. La fiecare 10 secunde, undeva în lume se vinde o apă termală Uriage Eau Thermale!

Printre cele mai îndrăgite produse ale acestui brand franțuzesc se numără crema Uriage pentru față, Uriage Bariéderm pentru mâini și crema nutritivă Uriage Xémose și loțiunea facială de curățare Uriage Hyséac. De menționat și gama Uriage Age Protect, cu efect de întinerire, gama pentru ten sensibil Uriage Roséliane și cremele solare Uriage Bariésun. Bineînțeles că s-au gândit și la cei mici – Uriage pentru copii oferă o paletă largă de produse testate dermatologic.

Încercați efectele benefice ale apei termale din Alpi. Pielea dvs. o va aprecia cu siguranță!

întregul text ascundeți textul