Ulei de trandafiri

Răsfață-te cu un ulei de trandafiri pentru ten. Uleiul de trandafiri veritabil este unul dintre cele mai rare din lume. Pentru a produce o jumătate de kilogram de ulei de trandafiri, sunt necesare trei tone de petale! Uleiul de trandafiri conține substanțe prețioase, benefice pentru sănătatea corpului și a spiritului. Încearcă-l și tu!

 

Care sunt efectele uleiului de trandafiri?

Când folosești ulei de trandafiri pentru ten, acesta acționează ca un balsam calmant. Vindecă eficient cicatrici, vergeturi și diverse erupții cutanate. Datorită efectelor sale antibacteriene și dezinfectante, este, totodată, ideal pentru tratarea acneei. Este minunat pentru tenul matur, deoarece întărește pielea și previne apariția ridurilor. Este adesea folosit la masaje.

Proprietăți excelente are și uleiul din semințe de măceșe, produs din fructele măceșului sălbatic. Are efecte regenerative şi un conținut ridicat de vitamina C.

Cosmeticele cu ulei de trandafiri câștigă adepți și datorită mirosului plăcut, cu acțiune benefică asupra psihicului uman. Ameliorează anxietatea și stările depresive, îmbunătățește starea de spirit și este, de asemenea, un afrodiziac. Alege dintre variantele de ulei de trandafiri de la Weleda, Dr. Hauschka, Saloos și altele, la prețuri uimitoare!

întregul text ascundeți textul