TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery masca pentru regenerare pentru păr uscat și deteriorat

8×
TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery masca pentru regenerare pentru păr uscat și deteriorat
TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery masca pentru regenerare pentru păr uscat și deteriorat
200 g
41RON

20,50RON / 100 g, incl. TVA
Cod: TIG1814 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 23.06.2021

Descriere TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery
Caracteristici

Oferiți primul ajutor părului uscat și deteriorat și admirați-i frumusețea recâștigată. Masca pentru regenerare TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery îi redă imediat suplețea și îi menține un nivel de hidratare echilibrat. Bucurați-vă de senzația unui păr din nou ferm și strălucind de sănătate.

Caracteristici:

  • regenerează intens părul deosebit de uscat și de stresat
  • protejează părul împotriva degradării viitoare
  • potrivit mai ales pentru părul afectat de vopsire sau de îndreptarea cu placa
  • oferă hidratare imediată
  • lasă părul lucios și neted
  • menține culoarea părului vopsit
  • ajută la menținerea durabilă a hidratării
  • cu aromă plăcută, de fructe

Aplicare:
Masca pentru păr TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery se folosește cu regularitate o dată pe săptămână. Folosiți degetele pentru a o aplica în păr, de la mijlocul șuvițelor până la vârfuri. Se lasă să acționeze 5 minute și apoi se limpezește bine.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Hidratare, regenerare
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr degradat, păr uscat

Despre brand TIGI

Cosmetica TIGI | Compania TIGI a fost fondată în anul 1986 de cei patru frați Mascolo – descendenții faimosului stilist italian Franco Mascolo, printre ai cărui clienți s-au numărat și legendarele actrițe Sofia Loren și Gina Lollobrigida. Toni, Guy, Bruno și Anthony au mers pe urmele tatălui lor și, practic din nimic, au construit renumita rețea de saloane de coafură Toni & Guy. Aceasta numără peste 420 de filiale în 42 de țări din întreaga lume.
Caracterul excepţional al produselor TIGI constă în special în faptul că sunt dezvoltate de stiliști profesioniști, pentru uzul altor stiliști profesioniști. În aceeași notă, Echipa creativă TIGI vine în fiecare an cu o nouă colecție de coafuri, destinate cu precădere pentru propagarea celor trei game principale ale acestei mărci exclusive – Bed Head, S-Factor și Catwalk.
Ultima menționată clădește în imaginație o punte care leagă lumea părului frumos de cea a modei de lux. Catwalk a crescut ca imagine tocmai datorită cooperării cu tânărul creator britanic Christopher Kane. Datorită lui, stiliștii de astăzi reușesc să mulțumească și cei mai pretențioși clienți, care-şi doresc să semene cu stelele de cinema sau cu cele din lumea muzicii. Interesant este că până și mirosul cosmeticelor TIGI Catwalk este inspirat de parfumurile exclusive.
La fabricarea șampoanelor, a balsamurilor, a pastelor de modelare și a altor produse TIGI se folosesc adesea ingrediente relativ ieșite din comun. De exemplu, utilizând cunoștințele lor de biologie modernă, autorii colecției Catwalk Curlesque au creat aşa-numitul Catwalk Aquacomplex – un „cocteil“ unicat din apă de castraveți și extracte din diverse tipuri de alge și fenicul de mare. Acesta a devenit un hit printre femeile cu păr ondulat sau creț. O mențiune specială merită ingredientele la fel de luxoase, cum ar fi cașmirul, șampania sau perlele, conținute în gama preparatelor S-Factor.
Brand-ul TIGI îi va atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să arate excelent, dar nu au chef să petreacă ore întregi în saloanele de frumusețe, pe cei care caută calitate la prețuri rezonabile, sunt jucăuși, le plac stilurile de păr creative și aleg în primul rând cu ochii (după designul și culoarea ambalajului).

Rating TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery8