theBalm Meet Matt(e) Hughes set de cosmetice I. pentru femei

4×
theBalm Meet Matt(e) Hughes set de cosmetice I. pentru femei
theBalm Meet Matt(e) Hughes set de cosmetice I. pentru femei
set de cosmetice I. pentru femei

Cod: TBA0303 | Acest produs este momentan indisponibil

Charming Ruj de buze lichid, de lunga durata 1,2 ml + Sincere Ruj de buze lichid, de lunga durata 1,2 ml + Committed Ruj de buze lichid, de lunga durata 1,2 ml + Doting Ruj de buze lichid, de lunga durata 1,2 ml + Dedicated Ruj de buze lichid, de lunga durata 1,2 ml + Loyal Ruj de buze lichid, de lunga durata 1,2 ml

Caracteristici

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand theBalm

Cosmetice theBalm | Cosmeticele decorative ale marcii americane theBalm s-au facut cunoscute cu motto-ul: ,,Frumoasa in 5 minute". Ambalajul retro neobisnuit si denumirile traznite sigur te vor incanta.
Cosmetice theBalm vizeaza toate categoriile de varsta. La urma urmei, chiar fondatoarea brandului, Marissa Shipman, spunea ca : ,,Tineretea e o stare de spirit, ce tine de continutul gentii tale de cosmetice.'' Daca geanta ta e plina de cosmetice theBalm, cu siguranta esti pe drumul cel bun. In plus, ar trebui sa stii ca aceste produse nu au fost testate pe animale si nu contin parabeni. 

Marissa Shipman si-a inceput activitatea in domeniul cosmeticelor cumparand cateva carti despre fabricarea produselor de make-up pentru a intelege cu ce ar putea veni nou. Apoi a ingajat un chimist si si-a lansat site-ul, avand o abordare inedita pe piata cosmeticelor in SUA.

Gama variata de cosmetice theBalm include toate trucurile necesare pentru o schimbare radicala a infatisarii. De la rimel, luciu de buze, farduri de ochi si pana la seturi de cosmetice multifunctionale. Cele mai bine vandute produse sunt: Lou Manizer - corector iluminator, pudra cu efect de stralucire si fard de ochi intr-unul singur, paleta fard de ochi cu pensula theBalm Nud Tude, rimel pentru volum theBalm Cheater, theBalm DownBoy fard de obraz si fard de ochi intr-unul singur. Oferta este variata, iar fiecare produs are functionalitatea sa.

Iar ambalajele mai deocheate cu siguranta vor aduce un zambet pe fata ta. Cosmeticele theBalm sunt astfel asociate cu un design nou, cu o calitate remarcabila si creativitate exceptionala. Fii frumoasa si inca tanara cu produsele cosmetice theBalm!

Rating theBalm Meet Matt(e) Hughes4