Treci la conținutul principal

theBalm

theBalm

 „Frumoasă în 5 minute“ – astfel sună deviza brandului american theBalm, care oferă produse cosmetice de top, în ambalaje originale retro cu design jucăuș. Numărul infinit de culori intense vă inspiră latura artistică și vă ajută să creați un machiaj perfect, cu care veți fi, pur și simplu, fermecătoare.

Brandul theBalm a fost fondat de Marissa Shipman, care și-a dat seama, într-o bună zi, că vrea să se trezească în fiecare dimineață cu certitudinea că adoră ceea ce face. Fiind literalmente obsedată de frumusețe și negăsind produsele 100 % potrivite, a luat o decizie majoră. În anul 2004, și-a părăsit locul de muncă, a elaborat un plan de afaceri și, cu ajutorul chimiștilor, a început să dezvolte produse noi. În scurt timp, au apărut noile cosmetice theBalm.

Vă prezentăm legendarul theBalm Mary - Lou Manizer, cu utilizare multifuncțională, ca iluminator și ca fard de ochi. Încercați și theBalm Bahama Mama, care, sub denumirea amuzantă, combină bronzer, fard de ochi și pudră contur într-un singur produs - sau poate theBalm Hot Mama!, o combinație de blush și fard de ochi. Merită menționate și paleta theBalm Meet Matt(e) Trimony sau blush-ul theBalm Balm Beach.

întregul text ascundeți textul