Treci la conținutul principal

Thayers

Tonerul #1 în SUA pentru o piele împrospătată, hidratată și strălucitoare

Thayers

Calitate înaltă, ingrediente naturale și o tradiție lungă, începând cu anii '40 ai secolului al XIX-lea. Faceți cunoștință cu brandul american Thayers. Acesta se specializează în loțiuni tonice pentru față, în balsamuri pentru corp și în săpunuri – pur și simplu, produse cosmetice de îngrijire, care vor hrăni perfect pielea și corpul dvs. În acestea puteți găsi des ingredientul hamamelis virginiana, care se mândrește cu efectele sale astringente, tonifiante și antioxidante. Astfel, nu este de mirare că hamamelisul a devenit vedeta principală a produselor Thayers, motiv pentru care mulți s-au îndrăgostit de acest brand.

Încă din anul 1847, Henry Thayer a încercat să înțeleagă puterea hamamelisului și a altor ingrediente din plante, benefice pentru corp. Henry Thayer a studiat în Boston medicina, cu specializare în chimie, și și-a deschis magazinul său, Henry Thayer & Company, la colțul străzilor Main și Essex Street, din Cambridge. În magazinul său vindea produse de drogherie, dar, în timpul războiului civil american, și produse medicale pentru armată. Scopul lui principal a fost să creeze extracte naturale deosebit de concentrate, motiv pentru care a început treptat să dezvolte extracte lichide, sub formă de: infuzii, tincturi, comprese și siropuri.

Dați și dvs. o șansă vestitului Thayers Toner și altor produse îmbogățite cu extract din hamamelis organic, care este obținut din ferma familiei Thayers din Connecticut. Datorită faptului că produsele sunt făcute în mod tradițional, fără a fi distilate, acestea au un conținut nemaipomenit de mare de taninuri, cunoscute pentru efectele lor astringente și antioxidante. Nu ratați, de exemplu, loțiunea tonică cu hamamelis, fără conținut de alcool, Thayers Witch Hazel Toner (Original). Aceasta va reface echilibrul natural al pielii dvs., o va netezi și va micșora porii dilatați.

întregul text ascundeți textul