Teatro Fragranze Dolce Vanigliaaroma difuzor cu rezervã (Sweet Vanilla)

Teatro Fragranze Dolce Vaniglia aroma difuzor cu rezervã (Sweet Vanilla)
Teatro Fragranze Dolce Vaniglia aroma difuzor cu rezervã (Sweet Vanilla)
Livrare gratuită
100 ml
165RON

Cod: TEF0002 | În stoc
1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descriere parfum Teatro Fragranze Dolce Vaniglia
Compoziție

Difuzorul de aromă Teatro Fragranze Dolce Vaniglia este un mod plăcut și stilat de a parfuma interiorul. Conținutul difuzorului de aromă se evaporă treptat în aer prin intermediul bețișoarelor și, astfel, creează în încăpere o atmosferă plăcută și confortabilă.

Caracteristici:

  • aromă dulce
  • parfum gurmand

Cum se utilizează:
Pentru un interior și mai parfumat, bețișoarele înmuiate în esență se pot întoarce din când în când. Acest difuzor de aromă este furnizat împreună cu rezerva de parfum. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
zahar, caramel
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
ciocolata neagra, vanilie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, tonka, vanilie
Caracterul parfumurilor pentru casă
dulci, gurmande
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Rating Teatro Fragranze Dolce Vaniglia

tracking pixel