Treci la conținutul principal

Smashbox

Smashbox

Născute într-un legendar studio fotografic, de o calitate confirmată de fotografi profesioniști, de make-up artiști și de fotomodele. Este vorba despre produsele cosmetice Smashbox, din însoritul Los Angeles, datorită cărora veți arăta perfect în fața camerei de fotografiat și dincolo de ea.

Smashbox a fost fondat de fotograful Davis Factor și de fratele său Dean, strănepoții lui Max Factor, legenda hollywoodiană a machiajului. În 1990, frații au co-fondat studioul de fotografie creativă Smashbox Studios din Los Angeles, care, curând, a devenit popular printre fotografi, actori, modele și muzicieni de talie mondială. În 1996, Davis și-a folosit experiența de fotograf profesionist la fondarea brandului de cosmetice Smashbox. Primul său produs a fost baza de machiaj Smashbox Photo Finish Primer, datorită căreia machiajul rezistă la infinit, în stare perfectă. Astăzi, primerul Smashbox este o legendă printre make-up artiști.

Pe lângă baza de machiaj, mai puteți încerca fondul de ten cu acoperire mare Smashbox Studio Skin Foundation, cu o persistență 24 de ore, rimelul Smashbox Super Fan Mascara, pentru gene perfect întoarse sau pudra Smashbox Halo Fresh Perfecting Powder. Merită menționat și rujul Smashbox Always on Liquid Lipstick, în multe nuanțe superbe.

întregul text ascundeți textul