Sensai Cellular Performance Lifting crema cu efect lifting pentru ochi efect de remodelare.

Sensai Cellular Performance Lifting crema cu efect lifting pentru ochi efect de remodelare.
Sensai Cellular Performance Lifting crema cu efect lifting pentru ochi efect de remodelare.
15 ml

Cod: SEN2432 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați parfumuri de minim 230 RON și vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărături un Discovery Box de lux cu eșantioane de TOP din parfumurile bestseller. Vă întrebați ce parfumuri veți găsi în el? Descoperiți-le aici
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere Sensai Cellular Performance Lifting
Caracteristici

Redefiniți conturul ochilor. Crema pentru ochi, cu efect de lifting și de remodelare, Sensai Cellular Performance Lifting redă zonei ochilor fermitatea și elasticitatea, lăsând-o perfect hidratată.

Crema netezește liniile fine și redă conturului ochilor aspectul proaspăt și tineresc. Pachetul conține o spatulă ergonomică de masaj, care îmbunătățește absorbția cremei în piele, pentru rezultate maxime.

Caracteristici:

  • iluminează vizibil pielea din zona de contur a ochilor
  • netezește ridurile fine din jurul ochilor
  • lasă tenul fin și neted
  • fortifică structura pielii
  • ameliorează circulația sanguină
  • hidratează intens

Ingrediente:

  • extract din nalbă mare – ameliorează circulația sanguină (folosită împreună cu spatula de masaj)
  • extract din alge marine - fortifică și hidratează tenul
  • mătase prețioasă Koishimaru – favorizează producția de acid hialuronic în piele

Aplicare:
Dimineața și/sau seara, aplicați pe zona ochilor, folosind spatula de masaj.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
lifting
Substanțe active
acid hialuronic

Despre brand Sensai

Sensai este un brand de produse cosmetice japoneze de lux, pentru cei mai pretenţioşi clienţi. Face parte din portofoliul companiei Kanebo Cosmetics, a cărei istorie datează din 1887. Aceasta este considerată lider mondial în domeniul cercetării acidului hialuronic (AH), iar produsele sale sunt vândute în peste cincizeci de ţări. Filozofia Kanebo Cosmetics sună astfel: „Frumuseţea este mai mult decât doar aspectul exterior. Frumuseţea îmbogăţeşte spiritul şi ne dă curaj şi încredere “.
Ingredientul cheie din produsele Sensai este koishimaru - o mătase extrem de rară, disponibilă în trecut doar pentru membrii familiei imperiale japoneze. Koishimaru stimulează producerea de AH menţionat mai sus, ceea ce face ca pielea să fie hidratată la maxim, hrănită, suplă şi minunat de netedă.
O menţiune specială merită de asemenea Sensai Saho. Este vorba despre un ritual unic, în trei etape, a cărui repetare regulată vă ajută să obţineţi o piele fină ca mătasea. Această metodă este inspirată din ceremonia ceaiului la japonezi şi constă într-o curăţare dublă, o hidratare dublă şi o aplicare dublă a produsului ales. Cu alte cuvinte, înveţi cum să faci lucrurile potrivite, în mod corect şi în ordinea corectă.
Sensai este rezultatul fuziunii dintre uimitorul simţ japonez pentru estetică şi cunoştinţele ştiinţifice moderne. Kanebo Cosmetics menţine tradiţia „omotenashi“ şi are grijă de clienţii săi, ca şi cum ar fi cei mai stimaţi şi mai speciali invitaţi ai săi. În plus, se poate mândri cu o serie de descoperiri importante, cum ar fi aşa-numitul medicament antiîmbătrânire (a dezvoltat o tehnologie fără precedent pentru repararea ADN-ului deteriorat).
Brandul Sensai îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc un lux adevărat şi sunt dispuşi să plătească pentru acesta, care vor să-şi dezvăluie frumuseţea naturală şi să experimenteze personal efectele extraordinare ale renumitelor cosmetice Kanebo şi care caută un mod cu adevărat eficient de a-şi păstra (sau recâştiga) aspectul tineresc.

Rating Sensai Cellular Performance Lifting