Treci la conținutul principal

SENSAI

Despre brandul Sensai

Inspirate de căutarea frumuseții infinite, cosmeticele Sensai combină tehnologiile moderne de îngrijire a tenului cu forța mătăsii rare Koishimaru. Această unire excepțională a științei cu natura și cu simțul japonez pentru estetică lucrează în deplină armonie cu corpul și intensifică frumusețea naturală a fiecăreia dintre noi.

Cosmeticele Sensai fac parte din brandul Kanebo, a cărui istorie datează din anul 1887. Ingredientul cheie al produselor Sensai este mătasea Koishimaru, inițial rezervată exclusiv membrilor familiei imperiale japoneze. Koishimaru stimulează producția de acid hialuronic, menținând o hidratare durabilă la nivelul tenului, care devine neted ca mătasea, revitalizat și frumos.

Dar Kanebo și Sensai mai cred că frumusețea nu înseamnă doar aspect exterior. Consideră că sentimentul propriei frumuseți dă fiecăruia mai mult curaj și siguranță de sine, iar întreaga societate devine, astfel, mai fericită și mai zâmbitoare. Dacă și voi credeți la fel, încercați emblematica cremă antirid Sensai Cellular Performance Cream sau fardurile Sensai, ca să vă activați frumusețea personală.

întregul text ascundeți textul