Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold spumă de păr fixare puternică

Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold spumă de păr fixare puternică
Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold spumă de păr fixare puternică
Promoție
Economisiți
65RON

Economisiți 43%
500 ml
37RON

7,40RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SCW2404 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 18.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 17.06.2021

Descriere Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold
Caracteristici

Pentru un volum maxim, fără limite. Spuma de păr cu fixare puternică Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold conferă părului un volum maxim, fixează perfect coafura și îi oferă o strălucire naturală. În plus, compoziția ușoară a spumei lasă părul ușor și mătăsos.

Caracteristici:

  • asigură părului o fixare foarte puternică, de lungă durată
  • lasă părul neted și îi conferă o strălucire naturală
  • conferă părului un volum maxim
  • redă părului vitalitatea

Mod de aplicare:
Aplicați o cantitate adecvată de spumă Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold pe părul umed și, după aceea, uscați părul cu uscătorul și modelați coafura.

Caracteristici

Consistență
spumă
Efect
fermitate
Grad de fixare
fixare puternică

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold