Schwarzkopf Professional Osis+ Sparkler Finish spray pentru stralucire

15×
Schwarzkopf Professional Osis+ Sparkler Finish spray pentru stralucire
Schwarzkopf Professional Osis+ Sparkler Finish spray pentru stralucire
Promoție
Economisiți
65RON

Economisiți 53%
300 ml
30RON

10,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SCW2450 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 21.04.2021

Descriere Schwarzkopf Professional Osis+ Sparkler Finish
Caracteristici

Vă doriți ca părul dumneavoastră să emane strălucire radiantă, inconfundabilă? Textura ușoară a spray-ului Schwarzkopf Professional Osis+ Sparkler Finish, hrănește părul fără să îl încarce. Produsul netezește părul și îl fixează ușor, cu un grad de control 1, dar este de asemenea un ajutor excelent în pieptănare.

Caracteristici

  • oferă strălucire
  • hrănește părul
  • textură lejeră, nu încarcă
  • ușor efect de fixare
  • facilitează pieptănarea

Ingrediente

  • filtre UV - protejează părul de expunerea la soare
  • uleiuri de silicon - netezesc părul și îi oferă o strălucire radiantă

Aplicare
Se aplică pe păr de la o distanță de aproximativ 30 cm.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Efect
Fixare
Lungimea părului
păr lung

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Osis+ Sparkler Finish15