Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam Spray de păr multifuncțional

Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam Spray de păr multifuncțional
Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam Spray de păr multifuncțional
200 ml

Cod: SCW04692 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam
Caracteristici

Produsul cu protecție termică Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam asigură protejarea eficientă a părului împotriva deteriorării cauzate de coafarea la temperaturi înalte.

Caracteristici:

  • oferă hidratare și strălucire
  • pentru un păr fin și neted la atingere
  • pentru un păr strălucitor și hidratat
  • conferă un volum și o formă perfecte
  • oferă o strălucire sănătoasă

Cum se utilizează:
Se pulverizează pe păr o cantitate rezonabilă, înainte de uscarea cu foehnul, de ondulare sau de întindere cu placa.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Strălucire și finețe, Protecție termică, Pentru pieptănare ușoară, netezirea părului, nutriție
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam