Schwarzkopf Professional IGORA Expert Moussevopsea de par sub forma de spuma pentru păr

16×
Schwarzkopf Professional IGORA Expert Mousse vopsea de par sub forma de spuma pentru păr
Schwarzkopf Professional IGORA Expert Mousse vopsea de par sub forma de spuma pentru păr
26RON
culoare 9,5-4 Beige 100 ml
Cod: SCW0734 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 02.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 28.11.2020

Descrierea produsului Schwarzkopf Professional IGORA Expert Mousse
Caracteristici

Oferiți culorii părului dvs. o intensitate deosebită! Spuma colorantă pentru păr, Schwarzkopf Professional IGORA Expert Mousse menține părul în stare excelentă și îi asigură strălucirea și aspectul sănătos. Compoziția sa favorizează o bună aderență a agenților de colorare, deci este excelentă pentru corijarea culorii și înviorarea nuanțelor.

Caracteristici:

  • nuanțează părul, fără efecte durabile
  • hrănește părul și îi conferă strălucire
  • înviorează culoarea
  • acoperă până la 20 % din firele albe
  • rezistă până la 8 spălări

Aplicare:
Pregătirea
Alegeți nuanța corectă, în funcție de tonul potrivit. Agitați produsul înainte de folosire și întoarceți-l cu josul în sus, folosind mănuși.

Aplicare
Aplicați produsul pe părul ud, spălat cu șampon și masați delicat, pentru a forma o spumă, pe care o întindeți uniform și o lăsați să acționeze. Dacă doriți doar să înviorați culoarea, lăsați să acționeze 3–5 minute, iar dacă doriți o culoare mai intensă și o îngrijire mai profundă, lăsați spuma să acționeze 15–20 minute.

Clătirea
Apoi clătiți produsul din păr, până când apa devine curată. O nouă șamponare nu este necesară.

Caracteristici

Utilizare
Vopsirea părului la domiciliu
Culoare
blond

Despre brand Schwarzkopf Professional

p>Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional IGORA Expert Mousse16