Schwarzkopf Professional IGORA Color 10 vopsea permanentă pentru păr cu 10 minute timp de acționare

1×
Schwarzkopf Professional IGORA Color 10 vopsea permanentă pentru păr cu 10 minute timp de acționare
Schwarzkopf Professional IGORA Color 10 vopsea permanentă pentru păr cu 10 minute timp de acționare
33RON
55,00RON / 100 ml, incl. TVA
7-00 60 ml
Cod: SCW08236 | 3 de buc. în stoc

Destinată numai pentru uz profesional

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 15.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Schwarzkopf Professional IGORA Color 10
Caracteristici

Doriți să accentuați și să revitalizați culoarea părului, într-un mod cât mai rapid și confortabil? Nicio problemă! Vopseaua pentru păr Schwarzkopf Professional IGORA Color 10 va aduce rezultate perfect colorate, în doar 10 minute. Aceasta acoperă foarte bine firele albe și va oferi coafurii dvs. o strălucire intensă și persistentă. Alegeți din gama variată de nuanțe naturale și reci, ca să vă bucurați în curând de un păr deosebit de trendy!

Caracteristici:

  • revitalizează și accentuează culoarea părului, în doar 10 minute
  • vopsitul este rapid și confortabil
  • acoperă firele albe în proporție de 100 %
  • vopsește părul într-o nuanță uniformă
  • oferă coafurii o strălucire durabilă
  • creează un rezultat deosebit de trendy
  • nuanțe naturale și reci

Aplicare:
A se urma instrucțiunile din ambalaj.

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Numai pentru uz profesional.

Coloranții pentru păr pot cauza reacții alergice severe. Citiți și urmați instrucțiunile. Acest produs nu este destinat utilizării la persoanele cu vârsta sub 16 ani. Tatuajele temporare cu „henna neagră” vă pot crește riscul de alergie. Nu vă colorați părul dacă: — aveți o erupție pe față sau aveți scalp sensibil, iritat sau cu leziuni, — ați avut vreodată orice reacție după colorarea părului, — ați avut în trecut o reacție la un tatuaj temporar cu „henna neagră”. A se clăti imediat ochii în cazul contactului acestora cu produsul. A se evita contactul cu ochii sau cu pielea rănită. A nu se utiliza la vopsirea genelor și sprâncenelor. A se purta mănuși de protecție. A se clăti bine părul după aplicare.

Întregul text

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Utilizare
Vopsele de păr profesionale
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Culoare
castaniu

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional IGORA Color 101