Schwarzkopf Professional [3D] MEN ceara de par

11×
Schwarzkopf Professional [3D] MEN ceara de par
Schwarzkopf Professional [3D] MEN ceara de par
Economisiți
47RON

Economisiți 31%
100 ml
32RON

32,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SCW1602 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Schwarzkopf Professional [3D] MEN
Caracteristici

Aranjați rapid și eficient firele rebele, cu ceara de păr pentru bărbați Schwarzkopf Professional 3D Men Molding Wax! Fixează instant având un finisaj mat și oferă stilizării o rezistență de lungă durată, menținând firele de păr în loc.

Caracteristici:

  • aranjează firele rebele
  • fixează instant părul
  • finisaj mat
  • oferă rezistență de lungă durată
  • nu încarcă părul
  • nu lasă urme

Aplicare:
Aplicați o cantitate mică de produs în palme, pe părul uscat și apoi aranjați în forma dorită.

Caracteristici

Efect
păr voluminos
Lungimea părului
păr scurt

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional [3D] MEN11