Scholl Velvet Smooth Regular Coarse set de cosmetice I. pentru femei

2×
Scholl Velvet Smooth Regular Coarse set de cosmetice I. pentru femei
Scholl Velvet Smooth Regular Coarse set de cosmetice I. pentru femei

Cod: SOO01513 | Acest produs este momentan indisponibil

Coarse cap de schimb pentru pila electrica de calcaie regular + Extra Coarse cap de schimb pentru pila electrica de calcaie + Ultra Coarse cap de schimb pentru pila electrica de calcaie

Un cadou pentru tine
15% reducere la cosmetice! Folosiți codul 15notino în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Scholl Velvet Smooth Regular Coarse

Setul conține:

  • Coarse cap de schimb pentru pila electrica de calcaie regular
  • Extra Coarse cap de schimb pentru pila electrica de calcaie
  • Ultra Coarse cap de schimb pentru pila electrica de calcaie

Despre brand Scholl

Brandul Scholl știe că, dacă aveți picioare frumoase și sănătoase, vă veți simți bine în general. Firma Scholl are peste 100 de ani de experiență în domeniul îngrijirii picioarelor, iar produsele sale vindecă afecțiunile picioarelor pentru persoanele din întreaga lume. Încredințați-vă picioarele produselor brandului Scholl, ca să fie răsfățate!
Istoria brandului Scholl datează încă din 1904, când fondatorul brandului, dr. William Mathias Scholl, a creat primele branțuri brevetate, ceea ce a însemnat o revoluție totală în ceea ce privește confortabilitatea pantofilor. Curând, au urmat alte produse inovatoare, astfel încât oamenii și-au putut cumpăra în scurt timp sandale cu calapodul modelat anatomic, de mare succes pe plan internațional.
În prezent, brandul Scholl oferă nu numai pantofi anatomici de înaltă calitate, ci și produse unice, destinate îngrijirii complete a piciorului. În sortimentul brandului găsiți creme pentru îngrijirea picioarelor, preparate pentru pielea îngroșată, spray pentru pantofi, pile și răzătoare pentru picioare sau produsul preferat: popularele pernuțe cu inserții de gel, care protejează picioarele de bătături.  

Rating Scholl Velvet Smooth Regular Coarse2